ARSLAN SÖZÜNÜ TUTTU

(1 Oyla)

Gömeç’in yeni Belediye Başkanı Kazım Arslan göreve geldiği günden beri Gömeç için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Arslan seçim döneminde, Gömeçlilere verdiği sözü tutarak Gömeç meydanında yapılması planlanan Meydan düzenlemesi uygulamasını başlattı. Gömeç halkı yıllardır tartışma konusu olan Gömeç Meydanın’da başlatılan çalışmalardan son derece memnun.

Yerel seçimlerde Gömeç’in Belediye Başkanı olarak belirlediği Kazım Arslan, Gömeç Meydanında başlatığı meydan düzenleme çalışmaları ile hem Gömeç Meydanı’nı estetik anlamda değiştirmeyi ve trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Gömeç Meydanında yapılan değişiklik Meydanın kullanılabilirliğine de olumlu şekilde etkileyecek. Gömeç halkının şikayetçi olduğu , ve bütün belediye Başkanlarının seçim vaatleri arasında yer alan Gömeç Meydan düzenlemesi çalışmalarına öncelik vererek, yapılacaklar listesinin başıona alan Kazım Arslan Meydanda yapılan çalışmaları ve Gömeç halkının en büyük şikayetlerinden birini çözmekten duyduğu mutluluğu "seçim çalışmalarımızda ilçe Meydanımızı düzenlemek için hem Vatandaşlarımıza,hem de trafik akışını kolaylaştıracağımıza dair sözler vermiştik.bu gün bu vaadimizi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz"dedi.

gomec-meydan-duzenlemesi-2