YARGITAY BAŞKANI GÖMEÇ'TE SEVDİĞİ DOSTLARINA YEMEK DÜZENLEDİ.

Belediye Başkanı Kazım ARSLAN'ın ev sahipliğini yaptığı,Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü CİRİT İlçemiz sahilinde sevdiği dostlarına yemek verdi.Yemeğe TBMM Eski Başkanı Cemil ÇİÇEK,Balıkesir Valisi Mustafa YAMAN,İzmir Valisi Mustafa TOPRAK, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AKARCA,Yargıtay Üyesi Gökhan KARABURUN,Yargıtay 1.Başkan Vekili Seyit ÇAVDAR,Yargıtay 17.Daire Başkanı Abdulhalik YILDIZ,Kamu Başdenetçisi Nihat ÖMEROĞLU,Yargıtay Üyesi Ahmet Faik ENGİNBAY,Yargıtay 7.Hukuk Dairesi Üyesi Hüseyin ORMANCI,Emekli Yargıtay Üyesi Erkan ERTÜRK,İzmir Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA,Ödemiş Başsavcısı Celal TEKİN,Burhaniye Ağır Ceza Başkanı Kenan TÜRKMEN,Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin GÖZE,Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal NAZLI,Burhaniye Kaymakamı Hüseyin ÖNER,Burhaniye Belediye Başkanı Necdet UYSAL,İsmail ÇİRİT'in yakın dostları ve eşlerine Gömeç sahilinde yemek verdi.