Çanakkale Savaş Müzesi Gömeç'te

(1 Oyla)
Belediye Başkanı Kazim ARSLAN Türkiye de ve Dünyada tek olan Çanakkale Savaş Müzesini 26 Mayıs ve 29 Mayıs Tarihleri arası Gömeç te açtı.

Başkan ARSLAN Çanakkale'yi göremeyen oralara gidemeyen görmüş olsa bile gerekli tanıtımı ve bilgiyi almamış olan herkesin İsmail ÖZGÜN Kültür Merkezinde açtığımız Türkiye ve dünyada tek olan Çanakkale 1915 Savaş Müzesini ziyaret etmesi gerekir.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Din,Irk,Mezhep ve Siyasi ayrım gözetmeksizin her şey Vatan ve Millet için diyen, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kahramanlık Destanları yazan Aziz milletimizin,Çanakkale de Şehit Düşmüş Gömeçli Kahraman atalarımızın yapmış olduğu Kurtuluş mücadelesini ve kahramanlık öykülerini öğrenebileceğimiz Çanakkale 1915 Müzesine tüm halkımızı bekliyorum.