İMKAN BİZDEN OYNAMAK SİZDEN

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 İlçe Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği Mahalle ligi başlıyor.
Belediye Başkanı Kazım ARSLAN,Belediye Başkan Yrd.Eşref USLU Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu yaşam tarzı haline getirmek ve toplumumuzun tabanına yaymak amacı ile bu yıl ikincisini düzenlediğimiz; Fenerbahçe’li efsane futbolcu Ogün Altıparmak; MHK Eski Başkanı ve FİFA Kokartlı eski Hakem Mustafa Çulcu; Tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural, Milli Futbolcularımız İlhan Eker, Uğur Boral, Orhan Şam, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Feyyaz Çiftçi, amatör spor kulüplerimiz, futbolseverler ve 20 ilçemizden gelen gençlerimizin katılımıyla “İmkan Bizden Oynamak Sizden” adlı Mahalle Ligi Futbol Paneline katıldı.