YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın öncülüğünde başlatılan yolların kilit parke taşıyla yenilenmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Bu kapsamda; İlçe merkezindeki Kemal Paşa Mahallesi sınırları içindeki Bardakçı ve Ayanoğlu sokaklarda Gömeç Belediyesi tarafından başlatılan kilit parke taş yapımına ait çalışmalarda 2 bin 500 metrekarelik alanın hızla yenileneceği ve böylelikle de yolların yaklaşan kış ayları öncesinde yenilenme çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçe genelindeki tüm bozuk yolların belediye kaynaklarıyla onarılmaya çalışıldığını ifade ederek “Gömeç’te kendi kaynaklarımızın dahilinde bozuk bir tek yol bırakmamaya kararlıyız. Bu yüzden de bugüne kadar ilçemizin merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde de yolların ilçe sakinlerine geçit verebilmesi için ekiplerimizle birlikte hummalı çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah kış ayları başlamadan tüm bu çalışmalarımızı tamamlarız” dedi

Okunma 1941 defa