Fehmi ERDEM'den Anlamlı Ziyaret.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri göreve başladıktan sonra Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde (BESOB) yapılan seçimler sonrasında göreve gelen Fehmi Erdem başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ile yerel seçimlerde yeni seçilen Gömeç Belediye Başkanı Arslan’a hayırlı olsu...n ziyaretinde bulundular. Başkan Fehmi Erdem, Başkan Vekili Necdet Erkan, yönetim kurulu üyeleri, Hayati Seçen, Alaattin Akçeşme, Hasan Bayram, İsa Erol, Genel Sekreter Hüseyin Saran,Burhaniye Şoförler Odası Başkanı Cezmi Kazar,Gömeç esnaf Odası Başkanı Osman Duran ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Madanoğlu Gömeç Belediye Başkan Kazım Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. BESOB Başkanı Erdem “Gömeç Belediye Başkanımız Kazım Arslan da esnaflıktan gelen, içimizden biri. Esnafın halinden, derdinden anlayan biri. Kendisine ilçesinde yaptığı meydan düzenlemesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Gömeç Esnaf Odası Başkanı Osman Duran daha önce belediyeye başvurdukları halde bir türlü yapılmayan meydan düzenlemesini ilk iş olarak yaptığı için Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür ederek “Esnafımız yeni düzenlemeden oldukça memnun” dedi.
Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan esnaf teşkilatının önemini vurgulayarak “Esnaf hizmet üreten çok önemli bir toplumsal kesim. Esnafımız için Gömeç Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Esnafın istemesine rağmen meydan düzenlemesine karşı çıkmak gereksizdi. Esnaflık zor iş, sabır işi. Hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyarette Birlik Yönetim Kurulu üyesi ve Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol tarafından Başkan Arslan’a radyo hediye etti.

dsd