5.Geleneksel Gömeç Oryantiring Yarışması

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Etkinliklerinde Düzenlenen 5.Gömeç Oryantiring Yarışları İlçemiz de Gerçekleştirildi. İzmir, Bursa, Balıkesir, Aliağa,Manisa ve Burhaniye Olmak Üzere Yaklaşık 500 sporcunun Katıldığı Yarışmalarda Minikler Kategorisine Katılan Tüm Çocuklara Kaymakamımız Cumhur DURAN ,Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN,İlçe Emniyet Amiri Ömür KUYU,İlçe Spor Müdürü Ahmet SUAKAR,Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat ARSLAN, Milli Eğitim Müdürü Serap ÖZER Tarafından Hediyeler Verildi.Çekişmeli Geçen Yarışmalar da Dereceye Giren Sporcu ve Takımlara Madalya ve Kupaları Verildi. Gömeç Belediyespor Oryantiring ve Karaağaç Oryantiring Takımları Başarılı Olarak Ödülleri Topladılar.