İlçemizde Asfalt Çalışmaları Başladı..

İlçemiz içerisinde Bulunan Gömeç E 87 Karayolu üzeinde bulunan Atatürk Kayaları izleme noktasından İntalan sevgi köyüne kadar olan yol,yine Atatürk Kayaları izleme noktasının karşısından başlayan,Park arkası ve dursulu köprüsüne kadar olan yol,Sahilde bulunan Hz Hatice Camii Yolu,Ulubeyler ve Kobaşlar arası yolu toplam 20 km olan Asfalt çalışmaları başladı.Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN yaptığı açıklamada İlçe içerisinde Kilit Parke Taş Çalışmalarımız devam ederken bazı noktalarada asfalt yaparak vatandaşlarımızın rahat ve güvenli yollara kavuşmasını sağlıyoruz. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri, Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri ve Kara yolları Ekipleri ile birlikte koordine bir şekilde yapılan yolların en ince ayrıntıları hesaplanarak ve büyük bir titizlik çalışması içerisinde devam ediyor dedi.ayrıca Başkan ARSLAN bu çalışmaları bizlere kazandıran istediğimiz her konuda büyükbir gayretle bizlere ve halkımıza yardımlarını esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip UĞUR'a tüm Balıkesirliler ve Gömeç Halkı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.ve Büyükşehir Belediye Fen İşleri Müdürümüz sayın Ayhan ARIK'a ve Ekibine,Karayolları İzmir Bölge Müdürümüz Abdulkadir URALOĞLU'na ve Ekibine teşekkür ederim dedi.