Cihat ARSLAN Gömeç'te Demokrasi mitingine Katıldı.

Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN'ın Kardeşi Akhisar Spor Teknik Direktörü Cihat ARSLAN Demokrasi mitinginde Vatandaşlarımızı ve Abisini Yalnız bırakmadı..Cihat ARSLAN yaptığı açıklamada 15 Temmuz gecesi FETO terör örgütünün ülkemize ve Milletimize yaptığı darbe girişimini lanetliyor ve birdaha yaşanmamasını diliyorum.15 temmuz da vatandaşlarımızın göstermiş olduğu direniş sonucu şehit edilen halkımıza Allah'tan Rahmet ve Yaralılarımıza acil şifalar dilerim dedi.5 Temmuz Akşamından itibaren her gece yoğun bir katılımla yapılan demokrasi mitingine dün akşam Balıkesir Milletvekilimiz Mahmut POYRAZLI,İstanbul Millatvekilimiz Hüsayin KANSU ,İlçemiz Kaymakamı Cumhur DURAN,Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN ve Belediye Başkan Yardımcımız Eşref USLU,Ak Parti İlçe Başkanı Cafer ARSLAN'da katıldı.