30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıl Dönümü Kutlamaları Gömeç Cumhuriyet Meydanın da Çelenklerin Sunulması ile Başladı. Gömeç İlçe Jandarma Garnizonun da Görevli Personelin Şiir ve Konuşmaları,Karaağaç Şehitliği ve Gömeç Şehitliğinin Ziyaretlerin de Karaağaç Müezzini Fatih UYSAL, İlçe Müftüsü İsmail YILDIZ Tarafın dan Duaların Okunmasıyla Törenler Son Buldu.Törenlere Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Uslu Garnizon Komutanı J.Yzb. Erol BÜYÜKTOPÇU AK Parti İlçe Başkanı Cafer ARSLAN,CHP İlçe Başkanı Mehmet SİDAN ,MHP İlçe Başkanı Şener ŞEN, DSP İlçe Başkanı Mehmet PEHLİVAN Polis Merkezi Komser Yrd.Hamit ADİLİ, Gömeç Müftüsü İsmail YILDIZ Daire Amirleri,Mahalle Muhtarları ve Vatandaşlar Katıldı.