İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yılı

Gömeç’in  Düşman İşgalin den Kurtuluşunun 94. Yılı kapsamında yapılan tören ilk olarak Karaağaç’ta bulunan 72.Alay Askerlerinin 7 tanesinin yattığı Şehitliğine Çelenk ve Çiçeklerin konulmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamı Cumhur DURAN,Garnizon Komutanı J.Yzb. Erol BÜYÜKTOPÇU,Gömeç Belediye Başkanı Kazım ARSLAN,Belediye Başkan Yardımcısı Eşref USLU, AK Parti İlçe Başkanı Cafer ARSLAN Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldı.

Gömeç Cumhuriyet Meydanın da devam eden programda Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız çoşkulu bir şekilde okunurken Belediye Başkanı Kazım ARSLAN’da günün anlamını belirten konuşmalarını yaptı.Başkan ARSLAN Kurtuluş Savaşında Yaşanan Kahramanlıklara vurgu yaparken,aynı iradenin günümüzde de Halkımız tarafından terör örgütlerine karşı yapılmakta olduğunu hepimizin 15 Temmuz gecesi yaşadığını belirtti. Okul Öğrencileri Ata ŞEN ve Neva İMAM Şiirleriyle program Sona Erdi.Öğlen merkez camiinde Şehitlerimize mevlid-i şerif okunurken gömeç meydanında pilav ayran ikram edildi.