BELEDİYEMİZ MUHARREM AYINDA MEVLİT VE AŞURE HAYRI DÜZENLEDİ.

İçerisinde bulunduğumuz Muarrem ayı nedeniyle her yıl geleneksel hale getirilen Belediyemiz Aşure Hayrı Cumhuriyet meydanında yapıldı.
Aşure hayrına İlçemiz Kaymakamı Cumhur DURAN,Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN,Garnizon Komutanımız Erol BÜYÜKTOPÇU,Milli Eğitim Müdürümüz Aytaç AYAZ,İlçe Spor Müdürümüz Ahmet SUAKAR,Siyasi Partiler ,Daire Amirleri,Meclis Üyeleri,Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN yaptığı konuşmada Muharrem ayında birçok olay gerçekleşmiştir.bunların en önemlisi Peygamber Efendimiz (s.a.v) sünneti olan aşuredir.ayrıca yine bu ayda Peygamber efendimiz (s.a.v)'in torunlarından Hz Hüseyin (a.s) Kerbeleda şehit edilmesidir.bunun gibi bir çok olayda bu ayda vuku bulmuştur. bu vesileyle bizde Belediye olarak hersene şehitlerimiz için mevlid okutup Vatandaşlarımıza Sünneti seniye olan aşure ikramı yapıyoruz.Allah cc tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet ve yapılan tüm hayırlarımızı kabul eylesin.