İLÇEMİZDE DÜZENLEDİĞİMİZ DEVE GÜREŞLERİNE İLGİ YOĞUN OLDU. Özel

(1 Oyla)

Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN'ın düzenlediği körfezi ilk güreşi olan Karaağaç Geleneksel Deve Güreşlerine Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oldu.

İlçemizde geleneksel olan ve bu yıl 18.si düzenlenen Karaağaç deve güreşlerine Balıkesir Milletvekilimiz ve MKYK Üyesi Ali AYDINLIOĞLU,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip UĞUR,Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal NAZLI,Gömeç Kaymakamı Cumhur DURAN,Burhaniye Belediye Başkanı Necdet UYSAL,Belediye Başkan Yardımcımız Eşref USLU, Ak Parti Gömeç İlçe Başkanı Cafer ARSLAN,Ayvalık İlçe Başkanı Hakan KAYAALP,Burhaniye İlçe Başkanı Onur BEDİR,Havran İlçe Başkanı Erdal ÖNDER,Mahalle Muhtarlarımız,Belediye Meclis Üyelerimiz,İlçe Daire Amirleri ve Vatandaşlar katılırken,Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdi.

Sezonun ilk güreşinde develerin göstermiş olduğu mücadeleler karşısında Vatandaşlar coşkulu anlar yaşarken,kupa müsabakaları da etkinliğe ayrı bir hava kattı.Hilmi TÜRK ve İbrahim GÖR adlarına düzenlenen bu hayır organizasyonunda Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN kendilerine plaket verdi.

Başkan ARSLAN bu yıl hayır için düzenlediğimiz Karaağaç Deve güreşlerinde vatandaşların yoğun ilgi göstermesi, güreşlerden memnun ayrılmaları ve herhangi bir olumsuzluğun olmaması bizleri mutlu etti.ayrıca bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayan Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Ali AYDINLIOĞLU’na ,Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip UĞUR’a ,Ayvalık Kaymakamımız Namık Kemal NAZLI’ya,Gömeç Kaymakamımız Cumhur DURAN’a,Burhaniye Belediye Başkanımız Necdet UYSAL’a,Başkan Yardımcımız Eşref USLU’ya,Ak Parti İlçe Başkanlarımız Cafer ARSLAN,Hakan KAYAALP,Onur BEDİR,Erdal ÖNDER’e,Meclis Üyelerimize,Mahalle Muhtarlarımıza,Daire Amirlerimize ve katılan tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ederim.Ayrıca bu organizasyonda hiç durmadan çalışan belediye personelimin hepsine de ayrı ayrı teşekkür ederim.dedi.