Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/gomecbel/public_html/images/272

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/272

BELEDİYEMİZDEN KİLİT PARKE TAŞ HAMLESİ

Monday, 01 May 2017 00:00
(0 votes)

Geötiğimiz günlerde ihalesi yapılan kilit parke taş yol çalışmaları İlçe Merkezi,Mahallelerimiz ve Sahil kesiminde bulunan bozuk yolları kapsıyor.Eylül ayı sonlarına kadar bitecek olan çalışmalarda toplam 80 bin m2 yol yapılacak.

Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN yapmış olduğu açıklamada. ilçemizin hızlı bir şekilde gelişmekte olduğunu belirtirken, Belediye olarak Vatandaşlarımızın açısında doğabilecek tüm sorunları en aza indirmeye çalıştıklarını ve  yapılan bu kilik parke taş yollar ile de bu sıkıntıları önleyebileceklerini belirttiler.

Image Gallery

{gallery}272{/gallery}
More in this category: « HAYIRLI KANDİLLER Özel ve Sevgi Dolu Bir Kalbin Adı TUĞBA CA »