Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/gomecbel/public_html/images/273

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/273

Özel ve Sevgi Dolu Bir Kalbin Adı TUĞBA CA

Wednesday, 24 May 2017 00:00
(0 votes)

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencisi TUĞBA İPEK in Kişisel Sergisi

'' Özel ve Sevgi Dolu Bir Kalbin Adı TUĞBA CA ''

Öğretmenleri Hülya YÜKSEL Himayesinde Bengi Projesi Kapsamın da Gerçekleştirdiği ve Becerilerini Sergilediği Sergiyi Belediye Başkanımız Kazım Arslan Açılışını Yaparak Kendisine Emeklerinden ve Gayretlerinden Dolayı Teşekkür Ederek Başarılarının Devamını Dileyip Ödüllendirdi.

Image Gallery

{gallery}273{/gallery}
More in this category: « BELEDİYEMİZDEN KİLİT PARKE TAŞ HAMLESİ 19 MAYIS GEÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. »