Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/gomecbel/public_html/images/275

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/275

ÇOCUKÇA BİR GÜN İÇİN UÇURTMALARINIZ BİZDEN

Friday, 19 May 2017 00:00
(0 votes)
Belediye Başkanımız Kazım Arslan nın Geleneksel Hale Getirdiği ve Her Yıl Çok Sayıda Vatandaşlarımızın Katıldığı Küçük Büyük Herkesin Güzel Anların Yaşandığı Uçurtma Şenliği İlçemiz Şehir Stadın da Gerçekleştirildi. Şenlik Süresince En Yükseğe Çıkan Uçurtmaya Verilen Ödülleri Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal NAZLI ,Belediye Başkanımız Kazım Arslan ,Başkan Yardımcımız Eşref Uslu ve ilçe spor müdürü Ahmet SUAKAR verdiler.
Read 480 times Last modified on Wednesday, 24 May 2017 12:27

Image Gallery

{gallery}275{/gallery}
More in this category: « 19 MAYIS GEÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. ORYANTRİNG TAKIMI SEZONU TAMAMLADI »