Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/gomecbel/public_html/images/276

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/276

ORYANTRİNG TAKIMI SEZONU TAMAMLADI

Thursday, 01 June 2017 00:00
(0 votes)
Sezonu 3 Kupa ile Kapatan Gömeç Belediyespor Oryantiring Takımımız 74 sporcu ile Katıldığımız 14 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasında Mücadele Eden Sporcuları Temsilen Öğretmenleri Tufan Sarp Nezaretinde Belediye Başkanımız Kazım Arslan ve Başkan Yardımcımız Eşref Uslu yu Makamların da Ziyaret Ederek Kupalarını Takdim Edip Önümüzdeki Sezonda Daha Büyük Başarılar Getireceklerini İfade Ettiler.Dereceye Giren Tüm Sporculara Başkanlarımız Kazım Arslan ve Eşref Uslu Çeşitli Hediyeler Vererek Oryantiring Sporcularını Yetiştiren Öğretmenleri Çimen Deniz SARP,Hande YAVER,Handan KAYA,Hülya GAZİOĞLU,Aylin ŞEN,ve Çiğdem ENGİNOĞLU na Teşekkür Ettiler.

Image Gallery

{gallery}276{/gallery}
More in this category: « ÇOCUKÇA BİR GÜN İÇİN UÇURTMALARINIZ BİZDEN GÖMEÇ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ RESTORASYONU TAMAMLANDI »