Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/gomecbel/public_html/images/277

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/277

GÖMEÇ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ RESTORASYONU TAMAMLANDI

Thursday, 01 June 2017 00:00
(0 votes)
Restorasyonu Tamamlanan Gömeç Merkez Çarşı Camisi nin Açılışı Dualar ve Pilav Hayrı ile Yapıldı.Açılışa Balıkesir Milletvekilimiz MKYK Üyesi Ali AYDINLIOĞLU, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal NAZLI ,Belediye Başkanımız Kazım Arslan, Başkan Yardımcımız Eşref Uslu Ayvalık ve Gömeç Müftüleri Protokolün Diğer Üyeleri ve Vatandaşlar Katıldı.

Image Gallery

{gallery}277{/gallery}
More in this category: « ORYANTRİNG TAKIMI SEZONU TAMAMLADI HAYIRLI RAMAZANLAR »