FUTBOL OKULU BUGÜN AÇILDI.

Gömeç Belediyesinin yaz spor okulları kapsamında yapmış olduğu futbol spor okulu öğrencileri bugün İlçe kaymakamı Naif YAVUZ ve Belediye Başkanı Kazim ARSLAN'ın katılmış olduğu açılışla töreniyle çalışmalarına başladılar.Kaymakam Naif YAVUZ ve Belediye Başkanı Kazim ARSLAN çocuklara hediye olarak birer forma dağıttılar.

Kaymakam Naif YAVUZ Belediyemizin düzenlemiş olduğu spor etkinliklerinden çok mutlu olduklarını ve Belediye Başkanı Kazim ARSLAN'da Spora verdiği katkılarından ötürü sonsuz teşekkürlerini suduğunu belirtti.

Başkan ARSLAN Yaz Spor Okulları Kapsamında bu yıl Futbol ve Basketbol kursları açtık.Ailelerimizin de duyarlı davranışları sonucu gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacağız.Başta Sayın Kaymakamımız Naif YAVUZ'a bizlere verdiği desteklerden dolayı , ayrıca malzeme konusunda bizlere sponsor olan Cem Cengiz'e ve Çalışan Antranörlerimize teşekkürlerimi sunarım; dedi.

Okunma 2054 defa