Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/34

BAŞKAN ARSLAN'A ANLAMLI ZİYARET

(1 Oyla)

Ak Parti Eski Bakanlarından Ali COŞKUN ve eski İstanbul Milletvekili Sayın Hüsayin KANSU Belediye Başkanımız Kazim ARSLAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eski Sanyi ve Ticaret Bakanlarımızdan Ali ÇOŞKUN Sayın Kazim ARSLAN'ı geçmiş dönemlerde de tanıdığını kendisini sevdiğini, çok dürüst ve temiz bir insan olduğunu belirtirken Başkanlık görevlerinde başarılı olacaklarına eminim dedi.Bakan Coşkun,Milletvekilimiz Hüseyin KANSU,Başkan Yardımcımız Eşref USLU ve Başkanımız Kazim ARSLAN ilçemiz de yapacakları projelerden,ilçenin sorunlarından ve Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra artan sosyal ve ekonomik olayları değerlendirdiler.

Başkan ARSLAN Eski Bakanlarımızdan Ali COŞKUN ve Milletvekilimiz Hüseyin KANSU'nun yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret için kendilerine sonsuz teşekkür ettiklerini belirttiler.

{gallery}34{/gallery}