Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/58

İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA BALIKESİR DE

Belediye Başkanımız Kazım Arslan Ak Parti İl istişare toplantısına katıldı.

Toplatınya İçişleri Bakanı sayın Efkan ALA,İl Başkanı Mahmut Poyrazlı Milletvekili Sayın Cemal Öztaylan, Tülay Pabuşçu, Ali Aydınlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,Balıkesir Valisi Mustafa YAMAN, Belediye Başkanları ve tüm Ak Parti Teşkilatı katıldılar.

Bakan Ala ülkemiz de son günlerde yaşana olaylar hakkında kunuşurken , birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Toplatı sonunda Bakan Ala ile konuşma fırsatı bulan Başkan Arslan ilçemizde yaptığı ve planladıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

{gallery}58{/gallery}