Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan duruma el attı.

Son yıllarda Gömeç’te spora, futbol takımına önem verilmemesi Gömeçli sporseverler ve körfez tarafından tepkilere neden oluyordu.Göreve yeni gelen Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan duruma el attı ve spor için ne gerekiyorsa yapılacak dedi.

Bu hafta en önemli olan U13 mini minikler ligi başlıyor. Futbol Federasyonu 13 ligi körfez fikstürü yaptı. Gömeç Belediyespor fikstürde yoku. Başkan Arslan Gömeç Belediyespor’un mini minikler olduğunu öğrenince hemen katılınması talimatını verdi. Federasyon da şimdi maç programını bir daha düzenleyip Gömeç Belediyespor’u ilave edecek.

Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan: “Tarihi olan bir Gömeç Belediyespor var. Kulübümüze sahip çıkacağız. En önemlisi gençlerin spor yapması için bütün imkanlarımızı kullanacağız”.dedi.